‘O Luli po më merr gruaja’, Basha: Ma jep mua! Thëllëzë, si je? Ta kam kapur për dore burrin..(Video)

262
0

Kryedemokrati Lulzim Basha ishte në Novoselë, në një fabrikë vaji ku gjatë bisedës pronari i fabrikës ka qenë duke folur me të shoqen në telefon.

Basha ia ka marrë telefonin dhe ka foluar me gruan e tij.

Biseda:

Pirro: O Luli po më merr gruaja, hajde të bëjmë një fotografi.

Lulzim Basha: Ma jep, si e ka emrin bashkëshortja?

Pirro: Thëllëza

Lulzim Basha: Thëllëza si je? Mirë, ja me Pirron duke qarë hallet. Do fitojmë patjetër. Është fitorja juaj, e çdo familje shqiptare. Ja kam kapur dorën e njeriut punëtor. Këto duar do të prodhojnë mirëqenien. 

Ato kuintal vaj që kanë mbetur pa shitur janë plaga e këtij vendi. Ne do ta rrisim ekonominë që mos të ikë mundi juaj. Ti je grua e fortë, edhe atë do ta kalosh. Siç po çel pranvera ashtu do vijë dhe ndryshimi, në veçanti me ndihmën tuja. Thëllëza, gruaja e fortë, burri i fortë, gruaja e fortë, shoqëri e fortë dhe Shqipëri e fortë. Të përqafoj fort, të falenderoj nga zemra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.