Eshtë vetëm 11-vjeçare por fiton 132 mijë dollarë në muaj, ja cfare bën ajo

112
0

Do të habiten pasi te mësoni që një vajzë 11-vjeçare fiton deri në 132,000 dollarë në muaj.

Nxënësja australiane ka shijuar sukses financiar pasi nisi një perandori shumë milionëshe përmes Pixie’s Pix, një dyqan online që shet një sërë aksesorësh.

Edhe pse biznesi me të vërtetë mori hov gjatë pandemisë kur 11-vjeçarja filloi të shiste lodra fidget, ajo tani është në “pension’ për t’u fokusuar në detyrat e saj shkollore.

Mamaja dhe menaxherja e PR e Pixie, Roxy Jacenko, zbuloi se biznesi i fidget-it të vajzës së saj fitoi 200,000 dollarë AU (132,000 dollarë amerikanë) në muajin e parë.

Ka rezultuar kaq e suksesshme, Pixie mund të “tërhiqej” teknikisht në moshën 15-vjeçare si milionere.

Dhe nuk do të jetë befasi që manjatja e re ka shijuar frytet e pasurisë së saj, duke përfshirë një festë luksoze për ditëlindje që kushtoi një raportuar 40,000 dollarë AU (26,000 dollarë amerikanë).

Pixie zotëron gjithashtu një Mercedes Benz Gl me vlerë 270,000 dollarë AU (178,000 dollarë amerikanë), pavarësisht nga fakti se ajo është shumë vite larg nga të qenit në gjendje ta drejtojë atë.