Një ndër shtëpitë më të bukura të Kosovës, pamjet nga brënda do t’ju lenë pa fjalë (Video)

2587
0

Shtëpia të cilën po shihni mendohet të jetë një ndër shtëpitë më të bukura në Kosovë

Ajo ndodhet në komunën e Gjilanit dhe i përket familjejes Agim Hasani që ndodhet në Zvicër por që kthehen herë pas here për pushime në vendlindjen e tyre.

Pamjet nga brenda dhe jashtë janë përrallore. Sipaerfaqja e kësaj shtepie eshte 160 m katror me ndricim natyral

Arkitekt Granit Islami

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.