Nëna shkoi të merrte vajzën nga çerdhja, por kur erdhi në shtëpi vuri re diçka të çuditshme në fytyrën e saj

660
0

Është e zakonshme, në shoqërinë tonë moderne, që të dy prindërit të punojnë. Si rezultat, prindërit janë të detyruar të besojnë punëtorët e çerdheve për fëmijët e tyre. Ndërsa ata mund t’i vëzhgojnë nga afër këto individë dhe organizatat e tyre, ata kurrë nuk mund ta dinë se sa i sigurt është fëmija i tyre ndërsa është nën kujdesin e tyre. Për shembull, një rast i kohëve të fundit erdhi në vëmendjen tonë kur një grup prej tre punëtorësh të çerdheve, ushqenin fëmijët e vegjël me melatonin për t’i ndihmuar ata të flenë. Por kjo çështje është shumë më e çuditshme. Kur një nënë 19-vjeçare mori vajzën 2 vjeçare çerdhe, ajo vuri re diçka që mungonte nga fytyra e saj. Punonjësit e çerdheve i kishin hequr vetullat vajzës së saj. Çështja ka ndodhur në shtetin e Uashingtonit. Dhe mamaja Alyssa Salgado ishte habitur kur kishte parë fytyrën e vajzës së saj të ndryshuar. Kjo ndodhi në shkurtin e kaluar, ndërsa vajza e saj ishte në çerdhe. Nëna e re ishte e tmerruar që punonjësit e kopshteve të përditshme kishin hequr vetullat e foshnjës së saj pa marrë lejen e saj.

Kështu që ajo u kthye në Facebook për të ekspozuar çerdhen për incidentin e çuditshëm. “Unë jam një nënë. Asgjë e tillë kurrë nuk duhet të ndodhë, dhe ata nuk kishin të drejtë të preknin vajzën time, “shkruante Alyssa Salgado në një postim në Facebook. Së bashku me tekstin, ajo ndau një imazh të vajzës së saj. Në foto, ju mund të shihni skuqje në mes të syve të vajzës. Kur Alyssa Salgado akuzën në facebook për depilimin e vetullave të vajzës së saj, një tjetër mama e pranoi se e njëjta gjë i ndodhi asaj “Djali nuk mund të flasë dhe unë nuk e di se çfarë ka kaluar”, shkruante nëna tjetër. “Është me të vërtetë e sinqertë, sepse ai është vetëm një fëmijë. Ai nuk mund ta mbrojë veten. Tani jam në një pikë që ndjehem si një nënë e keqe, sepse nuk mund ta mbroj atë kur ka nevojë më shumë “. Meqenëse nënat e dëmtuara ndanë tregimet e tyre në mediat sociale, zyrtarët e çerdheve kanë konfirmuar se po hetojnë akuzat. Ndërkohë, Alyssa Salgado refuzon ta dërgojë vajzën e saj në çerdhe, “Unë vetëm dua që ata të thonë se kush e bëri këtë me vajzën time”, tha ajo. “Nuk ndjehem rehat duke e lënë fëmijën tim atje.”

Burimi: Awn.com
©10gjera.com/a.c./