Testi që zbulon shikimin. A e gjeni dot miun brend këtyre lepujve?

1279
0

Çfarëdo që ju keni bërë, është koha për të marrë një pushim të shkurtër dhe të testoni shikimin tuaj.

Testet e shikimit vërtetojnë nëse syri dhe mendja juaj janë aq të fortë dhe të përqendruar për të gjetur edhe ndryshimin më të vogël.

Ku qëndron problemi tek kjo foto?


Epo muaji qershor ka vetëm 30 ditë.

E dalloni dot numrin që ndodhet në gurë për 5 sekonda?

Sigurisht që jo! Po jua themi ne

Po miun e bardhë mes lepujve e gjeni dot për 10 sekonda?

Do ju duhet pak më shumë kohë se aq