Ndryshon kursi i kembimit, sa me sa blihen dhe shiten monedhat e huaja

2043
0

Sot më 18 janar 2024, dollari amerikan blihet me 95 lekë dhe shitet me 96.2 lekë.

Euro blihet me 103.4 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120 lekë dhe shitet me 121 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 109.4 lekë, ndërsa në shitje me 110.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70 lekë dhe në shitje me 71.2 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor për të gjitha monedhat e huaja: