106 vjecari dhe gruaja e tij 105 vjecare festojne 80 vjet bashke. Tregojne sekretin e marteses se gjate

101
0

106 vjecari dhe gruaja e tij 105 vjece janë cifti më i vjetër i martuar

Shumë prej nesh synojnë të arrijnë por vetëm pak mbërrijnë në destinacionin e këtij cifti .

John Henderson 106 vjec dhe gruaja e tij Sharlot Henderson 105 vjece janë sipas Rekordeve Gines cifti i martuar më i vjetri deri më tani.

Ne Dhjetor ata mbushin plot 80 vjet martuar.

Cifti nga Teksas janë njohur për herë të parë në universitet kur ishin studente dhe u dashuruan me njëri tjetrin për të mos u ndarë më.
Ne 1939 ata u martuan dhe shkuan per muaj mjalti në një hotel që asokohe kushtonte vetëm 7 dollar nata.

Cifti i rekordeve tregon se ata janë shume të kujdesshem gjatë gjithë kohës. John tregon se ata kurrë nuk i kalojnë limitet në ushqime pasi hajnë nga pak, flejnë mirë, nuk pijnë alkolike dhe janë gjithnjë aktiv.

Gruaja madje shton se kur dolem ne pension u kenaqem pasi ne filluam të udhëtonim shumë dhe e mbajmë veten të zënë me aktivitete të ndryshme.

Sekreti per kete lidhje te gjate eshte durimi qetesia dhe miresjellja cdo gje e merrnim shtruar me qetesi dhe maturi.

I japim urimet më të mira për çiftin e lumtur që të kalojnë edhe më shumë përvjetorë të martesës! /Shijejete.com/