Motrat Vjollca, 1300 franga vetëm për një natë.

627
0

Teksa kanë mbyllur që të dyja sezonet e dy emisioneve të suksesshme motrat Vjollca i kanë dhuruar vetës një palë pushime.

Por këto pushime nuk janë dosido, janë pushime luksoze. Alpet zvicerane janë zgjedhja e dy motrave dhe Getoar Selimit dhe me shumë mundësi dhe partnerit të pakonfirmuar të Luanës, Krenar Çoçaj.

Në një kërkim në Internet pamë që aktualisht një dhomë çift kushton 1300″>1300 franga vetëm për një natë shkruan politiko.

Në të njëjtin resor ka kaluar 9 ditë edhe kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, i cili sëbashku me familjen kanë pritur Vitin e Ri. / http://www.albeu.com/showbiz/1300-euro-vetem-per-nje-nate-pushimet-luksoze-te-motrave-vjollca-foto-lajm/371940/