Mesohet pasuria e vërtetë e Ramës/ Ja sa lekë në bankë ka kryeministri, Linda dhe Gregu…

357
0

Zbardhet pasuria e kryeministrit Edi Rama për vitin 2020.

Sipas të dhënave të ILDKP, Rama ka deklaruar të ardhurat e llogarisë bankare: 511.359 lekë të reja nga rroga + 1.772.430 lekë të ardhura nga krijimtaria artistike dhe shitja e pikturave. Gruaja e tij, Linda ka deklaruar të ardhura personale: +7.751.474 lekë të reja. 

Ndërsa djali i kryeministrit ka deklaruar, fond investimi në euro, +18.500 euro; të ardhura neto nga shitja e veprave të artit, 25.000 euro dhe kontratë qeraje, 360.000 lekë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.