Merr fund pritja/ Kryeministri Rama jep super lajmin: Do ta merrni nga shtepia brenda 1 minute ..

2726
0

Kryeministri Rama bën me dije se kur të përfundojë sezoni arsimor të gjithë nxënësit do ta marrin deftesën online.
Nuk do të ketë nevojë që prindi të shkojë fizikisht në sekretarinë e shkollës, por brenda 1 minute e printon dëftesën online nga shtëpia. 

“Kemi një sistem që quhet SMIT, ku i gjithë informacioni për shkollat dhe prindërit janë online. Brenda 1 minute do garantohet edhe printimi i dëftesës pa patur nevojë që prindi të shkojë në sekretarinë e shkollës. Vitin e ardhshëm edhe regjistrimi i nxënësve do bëhet online”, njofton Rama.