“Amerikën e kam shtëpi, Shqipërinë e kam atdhe” Rama takon durrsakun që shërben në aeroplanmbajtësen amerikane

5
0

Edi Rama ka vendosur syzet e pilotit dhe ka postuar një fotografi me një djalosh shqiptar i lindur në Florida. 
“Jam këtu me Albin, durrsakun e lindur në Florida, që shërben në aeroplanmbajtësen “Harry S. Truman”, i cili thotë:

Kryeministri Rama ka zhvilluar sot një vizitë në aeroplanmbajtësen amerikane është duke kryer stërvitje në ujërat e Shqipërisë.


Edi Rama ka vendosur syzet e pilotit dhe ka postuar një fotografi me një djalosh shqiptar i lindur në Florida. 
“Jam këtu me Albin, durrsakun e lindur në Florida, që shërben në aeroplanmbajtësen “Harry S. Truman”, i cili thotë:

“Amerikën e kam shtëpi, Shqipërinë e kam atdhe”, shkruan Rama teksa mban në kokë maskën e pilotit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.