Prezantohet nisma e re, Kryeministri Rama zbulon projektin e Francës: Do sjellim ne Shqiperi..

72
0

Kryeministri Edi Rama hapi dyert e “Micro Folie” që afron më shumë të rinjtë dhe fëmijët me teknologjinë dhe artin. 
Rama shpjegoi zanafillën e këtij projekti të frymëzuar nga Franca.

Ai tha se shumë shpejt do të vihet në zbatim edhe një tjetër risi me autobusë lëvizës nëpër qytete për aktivitete dhe spektakle të ndryshme.


“Në hapësirën më të re dhe kreative “Micro Folie”, që afron më shumë të rinjtë dhe fëmijët me teknologjinë dhe artin. Se shpejti do te sjellim dhe një risi tjetër, një autobus që lëviz dhe çon FALAS te rinjte në komunitet e artit: Opera, teater dhe veprat e tjera” tha Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.