Makinat/ Qeveria del me njoftimin e papritur: Para 31 dhjetorit dorëzoni letrat për…

396
0

Qeveria Rama ka nisur një proces verifikimi të dosjeve të mjeteve të pajisura me certifikatë për mbajtjen e xhamave të errëta në automjet.


Në njoftim thuhet se dokumentacioni përkatës duke të paraqitet përmes Formularit të Deklarimit të Subjekteve brenda datës 31 dhjetor 2021. 


Ata që nuk respektojnë afatet do të heqin nga lista e subjekteve të licencuara që ofrojnë shërbimin e errësimit të xhamave të autoveturave. I gjithë ky verifikimi bëhet për të vendosur rregull dhe barazi në qarkullimin rrugor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.