Luhatjet ne Kursin e kembimit, cfare ndodhi sot me monedhat e huaja..

1125
0

Sot, më 26 mars 2024, në tregun valutor dollari amerikan blihet me 94.6 lekë dhe shitet 95.5 lekë.

Euro sot blihet me 102.7 lekë, ndërsa në shitje me 103.4 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 119.4 lekë dhe shitet me 120.4 lekë

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 105.2 lekë, në shitje me 106.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.5 lekë dhe në shitje me 70.9 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme: