Llotaria amerikane, si te kontrolloni pergjigjen edhe nese keni humbur numrin e konfirmimit

1124
0

Sot në orën 18:00 do të dalin përgjigjet e lotarisë amerikane.

Nga ora 18:00, kontrolloni nëse jeni një nga të përzgjedhurit e Vizës së Lotarisë amerikane dv 2019

Për të parë nëse jeni fitues, numrin e konfirmimit që keni marrë pas momentit të aplikimit do e vendosni në këtë link

https://www.dvlottery.state.gov/

Nese e keni humbur mund ta rekuperoni. Pasi te klikoni Forgot Confirmation Number, futni te dhenat tuaja ne vendet perkatese sic ju kerkohen

Gjithçka është në dorë të rastësisë. Përzgjedhja e fituesve bëhet në një zyrë të posaçme në SHBA, ku vendimin për fituesin e merr kompjuteri.

Çdo aplikimi i vendoset një numër dhe pastaj këta numra hidhen në short. Çdo shtet, dhe Shqipëria, nuk mund të marrë më shumë se 7% e rajonit të Europës.

Të gjithëve i urojmë fat.