Lira Gjika: Prindër kujdes, këto 3 gabime të mëdha po dëmtojnë shëndetin mendor të fëmijëve tuaj

123
0

Të rrisësh fëmijë në ditët e sotme është vërtetë një sfidë e madhe për prindërit për shkak të shumë faktorëve të ndryshëm si teknologjia, konkurimi dhe presioni shoqëror, stresi dhe orari i ngarkuar, ndikimi i mediave sociale por dhe ndryshimet në familjet moderne.

Roli i prindërit bëhet gjithnjë e më i vështirë për të siguruar një mbështetje emocionale dhe një mjedis të dashur dhe të sigurtë për fëmijët e tyre. Në studion e “Rreze Dielli” pediatrja e njohur Lira Gjika tregon se cilat janë gabimet më të mëdha që bëjnë sot prindërit në rritjen e fëmijës. Cili është ‘çelësi’ i suksesit?

Genjeshtra, mangësia në komunikim me fëmijët, vënia në gjumë pa kriter..