Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja si u mbyll java per euron dhe dollarin

2123
0

Sot, më 12 prill 2024, dollari amerikan blihet me 94 lekë dhe shitet me 95.3 lekë.

Euro blihet me 101.2 lekë dhe shitet 102 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 103 lekë, ndërsa në shitje me 104.1 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.9 lekë dhe shitet me 118.9 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.6 lekë, ndërsa në shitje me 70.1 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: