Lindja e bebit të veçantë në Shkodër, fenomen teper i rralle

16
0

Femija i parë i këtij viti të ri në spitalin rajonal të Shkodrës është djalë dhe ka lindur në orën 07:45, me peshën 4000 gr dhe gjatësia 50 cm.

Lindja e femijes Arenz është e veçantë. Jo vetëm se vjen me 1 janar të këtij viti të ri, por është fëmija i dytë i mamit Arjeta, e cila edhe fëmijën e parë e ka lindur po ne te njejten date, me 1 janar të vitit 2020.

Ndërkohë, mjekja gjinekologe Amela Troshani thotë se nëna dhe bebi gëzojnë shëndet të plotë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.