Ligji per punesim ne Itali/ Merr fund pritja, ekspertja tregon cfare duhet te dini (Video)

284
2

Besida Aliaj jep disa sqarime per ligjin qe del tani me 27 janar 2022 per punesim ne Itali: dekreti i flukseve emigratore.

Datat dhe kushtet per te aplikuar

Datat e dërgimit të aplikimeve për nulla osta për punë vartëse, të vetëpunësuar dhe konvertime

Aplikimet mund të dërgohen duke filluar nga ora 9:00 e datës 27 janar 2022 për punësimin e punëtorëve josezonalë, për punëtorë të vetëpunësuar dhe për konvertim.

Datat e dërgimit të kërkesave për leje pune sezonale

nga ora 9:00 e datës 1 shkurt 2022 për punësimin e punëtorëve sezonalë.

Afati i fundit për aplikimet rrjedh

Të gjitha aplikimet mund të dorëzohen deri më 17 mars 2022 dhe do të trajtohen në bazë të rendit kronologjik përkatës të paraqitjes.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.