Ky është tualeti i artë per Rekord Guiness, me 40.815 diamante

716
0

Marka e bizhuterive “Corone” në Hong Kong, nxorri tëë hënën në ekspozitën e dytë të importit ndërkombëtarë të Kinës, në Shanghai një tualet prej ari me 40.815 diamante.

Kompania e bizhuterive “Corone”, në pronësi të Aaron Shum Jeëelry Ltd tha se tualeti është bërë kryesisht prej ari dhe gjithsej diamantet shkonin në 334.68 karat.

Corone njoftoi që ai është planifikuar të inspektohet nga “Guinness World Records”, këtë javë për të përcaktuar nëse zgjidhet për një rekord të ri.

Ky do të ishte rekordi i 10-të për Coronet, i cili më parë e fitoi këtë titull duke vënë shumë diamante në një orë.