Kursi i kembimit/ Si u hap java per valutat e huaja

418
0

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 96 lekë dhe shitet me 97.5 lekë.

Monedha evropiane euro blihet me 104.5 lekë dhe shitet me 106 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 108.3 lekë dhe shitet me 110 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 121.8 lekë dhe do shitet me 123.3 lekë.