Kur merr fund pandemia? Pëllumb Pipero jep lajmin e shumëpritur dhe tregon kush nuk duhet ta bëjë vaksinën

1387
0

Një ditë pas beri vaksinen, mjeku Pëllumb Pipero, i ftuar në emisionin ‘Wake Up’ foli për rëndësinë e procesit te vaksinimit për frenimin e këtij virusi. Ai përmendi edhe kategoritë që nuk duhet ta marrin va ksinën.

“Unë mendoj që personat që e kanë kaluar dhe kanë mbrojtje të mjaftueshme antit rupash, nuk kanë arsye që të va ksinohen. Nuk e kanë të nevojshme dhe të rekomandueshme që të va ksinohen

Përveç fëmijëve deri në moshën 18 vjeç dhe grave shtatzëna, të gjithë duhet ta marrin va ksinën”, sqaroi Pipero.

Gjithashtu Pipero tha se nisja e va ksinimit është një lajm mjaft i mirë dhe shumë shpejt do të nisë të sh uhet pandemia.

“Unë mendoj që fundi i marsit do fillojë të flasë ndryshe, jo vetëm për Shqipërinë, por ndoshta edhe për Europën edhe më gjerë, për gjithë botën. Pra do të fillojë të sh uhet g radualisht pa ndemia.

Normalisht bishtat e pan demive janë të gjatë, zgjasin ndonjëherë deri në 6 muaj, por unë besoj fort që fundi i marsit do të na gjejë më të relaksuar. Besoj vera do na gjejë shumë më të lirë”, theksoi mjeku Pipero.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.