Konsullata shqiptare ne Milano ben njoftimin e rendesishem

1370
0

Nje njoftim i rendesishem ka ardhur diten e sotme nga Konsullata e Pergjithshme e Republikes se Shqipërise ne Milano

Të nderuar shtetas, ju rikujtojmë se kjo është faqja e vetme zyrtare e Konsullatës së Përgjithshme të RSH-së në Milano, çdo faqe tjeter nga e cila ju kontaktoheni nuk i përket konsullatës shqiptare dhe nuk ka asnjë lidhje me shërbimet që ne ofrojmë.
Nëse keni vështirësi në aplikim në e-Albania ju mund të drejtoheni me një email në login@e-albania.al

Nëse nuk iu ka ardhur emaili me datën dhe orën tuaj të takimit ju mund të shkruani në
shko@mfa.gov.al
DK@mfa.gov.al

Për çdo pyetje tjeter ju mund të kontaktoni me ne në adresën consulate.milan@mfa.gov.al.

Lutemi mirëkuptimin tuaj pasi përgjigjen do e keni në adresën tuaj brenda 24 në vijim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.