Këto janë 20 emrat më të përdorur të foshnjave për vitin 2018, vajza dhe djem

2801
0

Nuk është e lehtë marrja e një vendimi për emrin e fëmijën tuaj. Për t’ju ndihmuar me vendimin tuaj, po rendisim emrat më të njohur të foshnjave deri më tani. Emri më popullor për një vajzë është Emma, dhe Liam është zgjedhja më e mirë për një djalë. Emma, do të thotë “tërësia” ose “univers”. Ndërkohë Olivia, nga “pema e ullirit” dhe Ava që do të thotë “zog”.

Emrat më popullorë të vajzave për 2018
1.Emma
2.Olivia
3.Ava
4.Isabella
5.Sophia
6.Mia
7.Amelia
8.Harper
9.Charlotte
10.Mila
11.Aria
12.Evelyn
13.Abigail
14.Ella
15.Avery
16.Scarlett
17.Riley
18.Layla
19.Emily
20.Chloe

Emrat më popullorë të djemve për vitin 2018
1.Liam
2.Noah
3.Logan
4.Oliver
5.Mason
6.Lucas
7.Ethan
8.Elijah
9.Aiden
10.James
11.Carter
12.Alexander
13.Sebastian
14.Michael
15.Jacob
16.Jackson
17.Ëilliam
18.Benjamin
19.Jayden
20.Gabriel

Burimi: Thesun
©gatuajshendetshem/a.c./