Kaq kohe që e prisnim të ndodhte/ BE jep lajmin e mrekullueshëm për të gjithë ne

309
0

Komisioneri europian Oliver Varhelyi ka dhënë sot një lajm shumë të mirë për vendin tonë.

Bashkimi Europian disbursoi 90 milionë euro ndihmë makro-financiare për Shqipërinë. Ky është një lajm shumë I rëndësisëhm për Shqipërinë, pasi është kësti i dytë i shumës 180 milion euroshe nga programi mbështetës.

Eurokomisioneri tha se kjo ishte një tjetër provë e angazhimit të Bashkimit Europian në ndihmën ekonomike ndaj Shqipoërisë dhe vendeve të Ballkanit.

Kjo mbështetje financiare vjen në momentin kur euroskepticizmi në Ballkan po vjen gjithmonë e në rritje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.