Italianet zbulojnë 10 sekretet e bukurisë së tyre

778
0

Italianet janë të famshme për bukurinë e tyre fatale, ndaj të cilës edhe kritikët më të mëdhenj nuk mund t’i gjejnë të meta dhe rregulli më i rëndësishëm kur bëhet fjalë për pamjen është thjeshtësia.

Ato duan të gëzojnë jetën dhe të ndryshojnë veten e tyre.

Sipas tyre, këto janë dhjetë sekretet e bukurisë së tyre:

1. Vaji i ullirit është arma sekrete numër 1 për bukurinë

2. Largimi i stresit është përparësia e tyre

3. Lëkurë e burë para së gjithash

4. Nuk kanë frikë nga dielli

5. Përdorimi i ngjyrave të moderuar

6. Nuk praktikojnë fëmijët

7. Granulat e kafesë e forcojnë lëkurën

8.Përdorin qepë të bardhë kundër akneve

9.Lëng limoni për tonifikimin e lëkurës në fytyrë

10. Çokollatë e errët në shërbim të bukurisë