Itali/ Nga e hëna ndryshojne ngjyrat e rajoneve, vetëm tre rajone kanë mbesin në të kuqe

1047
0

Pas të dhënave të monitorimit të ISS, ndryshimi i vetëm ka të bëjë me rajonin Campania, e cila do të kalojë nga e hëna 19 Prill në zonën portokalli. Pulia, Valle d’Aosta dhe Sardenja mbeten të kuqe. Të gjitha Rajonet e tjera janë portokalli

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.