Itali/ Eksperti i shendetesise: “Green pass te mos behet e detyrueshme”

510
0

“Për sa i përket Green pass të detyrueshëm, një gjë është nëse flasim për diskoteka ose stadiume, por për restorantet dhe baret është e tepërt edhe sepse do të prezantohej një element ekonomik: le të mendojmë për familja që shkon të hajë një pizza dhe ne i detyrojmë ata të paguajnë për tamponin.

Unë mendoj se do të isha i kujdesshëm për këtë “. Kjo u shpjegua nga Nënsekretari i Shëndetësisë Andrea Costa, i ftuar i ‘Radio Anch’io’ në Rai Radio 1. Cilat do të ishin përdorimet e Green pass? “Ne tashmë e kemi prezantuar atë për dasma, ngjarje në natyrë, në stadium, ku ka një numër të madh, por të mendosh për ta bërë atë të detyrueshëm për hotelieri është e parakohshme – paralajmëron nënsekretari – atëherë nëse një restorator siguron lirisht vetëm klientët e vaksinuar me lejen e gjelbër është një çështje tjetër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.