Itali/Dpcm i ri: Ja rregullat e reja nga 21 Dhjetor deri më 6 Janar. Udhëtimet, blerjet, darkat dhe festimet në shtëpi: ja çfarë mund të bëni dhe çfarë jo

1715
0

Kryeministri Conte ka treguar masat e reja: “Nga 21 deri në 6 karantinë për ata që mbërrijnë nga jashtë, mund të udhëtojnë personave jo të vetemjaftueshëm si dhe ribashkimi i çifteve qe jane larg per shkak te punes”

Udhëtimet, blerjet, darkat dhe festimet në shtëpi: ja çfarë mund të bëni dhe çfarë jo. Ne videon e permbledhur me poshte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.