Itali/ Ata qe kthehen nga Britania e Madhe: tampon i dyfishtë dhe karantinë 14-ditore

112
0

Pas marrëveshjes së arritur me Ministritë e Transportit dhe Shëndetësisë, Ministri i Punëve të Jashtme, Luigi Di Maio, nënshkroi urdhëresën që parashikon mundësinë e kthimit në Itali për Italianët që janë në Britaninë e Madhe dhe që janë rezident në vendin tonë (ose për kushte urgjente dhe kritike). Urdhëresa parashikon tampon para nisjes dhe pas mbërritjes, dhe karantina e detyrueshme 14-ditore sapo të kthehet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.