Covid, Ja kush do të vaksinohen të parët në Itali

177
0

Dita e parë evropiane e vaksinimit anti-Covid, e ashtuquajtura V-Day, do të jetë gjithashtu në Itali të Dielën 27 Dhjetor. Nga Valle d’Aosta në Sicili, dozat e para të vaksinës Pfizer do të jenë 9,750 që do të administrohen te mjekët, infermierët, punonjësit shëndetësorë dhe të ftuarit e RSA.

Midis emrave të shquar janë Massimo Galli, Massimo Galli, shefi i departamentit të sëmundjeve infektive në Spitalin Sacco në Milano dhe Raffaele Bruno, specialist i sëmundjes infektive i cili ishte “mjeku i pacientit 1” dhe që punon në spitalin San Matteo. të Pavias

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.