I rrahin nipin, gjyshja nuk duron dot dhe godet kundërshtarin me grushtë (VIDEO)

711
0

Një episod i çuditshëm ka ndodhur gjatë një dueli në mundje, ku një grua e moshuar është futur në tapet dhe ka goditur njërin nga mundësit.

Gjithçka duket e habitshme, por në fakt ajo ishte gjyshja e mundësit që po humbiste për momentin dhe duke parë këtë skenë, gruaja nuk ka duruar dot.

Ajo është futur në mënyrë impulsivë në tapet dhe ka goditur kundërshtarin e nipit të saj. / http://sport.albeu.com/kryetitull/i-rrahin-nipin-gjyshja-nuk-duron-dot-dhe-godet-kundershtarin-me-grushte-video/368102/