Gruaja lind në aeroplan gjatë fluturimit tetë orësh, ja çfarë ndodhi..

711
0

Një mjek i larguar nga detyra u ngrit përsëri në veprim gjatë një fluturimi të gjatë, kur një grua që ishte ulur pranë tij papritmas filloj të dëgjojë dhimbjet e lindjes.

27 vjeçari, doktori, Sij Hemal, arriti që me sukses të ndihmojë në lindjen e fëmijës, Jake, pasi kontraktimet e nënës së tij filluan një javë më herë.

Për Dr Hemal, i cili punon në Institutin e Urologjisë dhe Veshkave të Klinikës në Cleveland, fluturimi tetë orësh nga Parisi në Nju-Jork, ishte pjesë e dytë e udhëtimit të tij në SHBA nga India.

Ai thjeshtë rastisi të ishte ulur pranë një pediatre franceze, gjatë fluturimit. Ai po shikonte një film kur pasagjerja, Toyin Ogundipe, filloj të lindte.