Gruaja e ve me 2 fëmijë shantazhohet nga manjaku

221
0

Historitë e dashurive të cilat nuk përfundojnë me fund të lumtur, shpeshherë kthehen në toksike dhe aq më keq, në kërcënuese dhe denigruese të figurës së femrave. Personi më i dashur, kthehet në armikun tënd më të madh, i cili ti njeh pikat e tua më të forta dhe pikat e tua më të dobëta.

I tillë është dhe ky rast në Korçë ku një nënë e ve e dy fëmijëve dëshpërimisht kërkoi ndihmën e Piranjave.

‘Kam qenë e lidhur 2 muaj me Denis Gjatën dhe u ndava sepse nuk ishte për mua dhe nuk funksiononte. Më kërcënoi me fëmijët dhe më ofendonte.

‘U ndava me të, por më pas nisi drama e vërtetë. Më hapte profile fallco me foto nudo. Kudo ku kam punuar më prishte punë, u dërgonte foto nudo shefave të mi, fëmijëve.

‘Ata janë adoleshentë dhe e kanë përjetuar shumë keq’, tha ndër të tjera zonja që bëri denoncimin. Ajo kishte të gjitha bisedat kërcënuese, fotot intime dhe gazetarja Kamila Xhakaj u nis drejt Korçës për ta takuar.

Zonja i la takim Denisit, i cili nuk përgjigjet dhe nuk vinte. Pas shumë orësh pritjeje, më në fund manjaku u bind dhe i la vendin e takimit në Bilisht.

Pas takimit, vajza i kërkoi llogari Denisit për veprimet e tij dhe ky i fundit mundohej të shmangej, duke e dërguar drejt hotelit. Duke qenë se gjendja u acarua, gazetarja Kamila Xhakaj së bashku me policinë reaguan duke e dërguar manjakun pas hekurave.