Greqia rihapet dhe i jep fund izolimit, ja rregullat e reja për turistët

785
0

Pas disa muajsh ne izolim dhe një beteje me pandeminë, Greqia eshte kthyer drejt rihapjes.

Nga dita e sotme do të hiqen kufizimet për udhëtimet ndër-rajonale, turizmin. Ora policore do të nisë pas orës 00:30. Dyqanet do të rihapen duke zbatuar një protokoll strikt duke ruajtur distancën mes klientëve.

Në detaje, nga sot, 14 maj:

-Dërgimi i mesazhit në numrat 13032 dhe 13033 shfuqizohet.

-Ora policore fillon  pas mesnatës.

-Muzetë po hapen.

-Hapet turizmi.

-Kazinot po hapen.