Grabitësi i plagosur i ngjarjes së Fierit shan nga dhoma, gazetari ia kthen me të njëjtën monedhë (Video)

511
0

Teksa i jepej masa e sigurisë në spital , personit të plagosur në tentativën e grabitjes së Fierit, aty ka ndodhur një incident.

Një polic është futur në dhomën e tij, ndërkohë që aika lëshuar sharje nga brenda, por njëri nga gazetarët e pranishëm nuk ia ka përtuar dhe ia ka kthyer me të shara edhe ai.