Gjenden 41 persona brenda një kamioni frigoriferik

705
0

41 emigrantë u gjetën sot në një kamion frigoriferik në Greqi, për fat të mirë në gjëndje të mirë shëndetësore.

Policia ndaloi kamionin për një kontroll rutinë, në një autostradë afër qytetit verior Grek të Xanthi.

Pasi u gjetën emigrantët brenda kamionit, policia arrestoi shoferin dhe emigrantët u dërguan për identifikim në stacionin e afërt të policisë.

Mësohet se emigrantët në kamion kanë qenë me origjinë afgane, dhe donin të shkonin drejt vendeve të Europës perëndimore.