Fjalët e 4 vjeçarit që tronditën botën – Në çantë kam shallin e nënës dhe motrës nuk kam asgjë tjetër

841
0

Fotografia e një fëmije 4 vjeçar që po shpërngulet nga Siria në Jordani, ekipi i UNHCR-së e kapi atë kur ai po emigronte vetëm në shkretëtirë nga Siria në Jordani. e vetmja gjë që kishte në qesen e tij ishin rrobat e nënës dhe motrës së tij, të cilët i vranë në Siri.

Si ndjehet bota përpara këtyre vuajtjeve të fëmijëve ëngjujve të vegjël e të pafajshëm.

Fotot dhe pamjet që kanë pushtuar botën janë dëshmi e një terorzmi massiv mbi atë popull të vuajtuar e stërvuajtur.

Të dëgjosh këto fjalë nga një 4 vjeçar të këput shpirtin dhe copton zemrën. Hapeni foton poshtë dhe gjykoni vetë tmerrin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.