E FUNDIT/ Qeveria miraton vendimin, jepet 1 milion euro për….

37
0

Qeveria shqiptare ka miratuar vendimin për t’i dhuruar 1 milion euro Ukrainës.

Ky vendimi u miratua më 10 qershor nga Këshilli i Ministrave. Fondi do të përballohet nga fondi rezervë i buxhetit të shtetit, miratuar për vitin 2022. Ngarkohen Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme dhe Ministria e Financave dhe Ekonomisë për zbatimin e këtij vendimi.

VENDIMI: “Miratohet dhënien e ndihmës financiare humanitare nga Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë për qeverinë e Ukrainës, në shumën 1 000 000 (një milion) euro”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.