E fundit/ Merret vendimi ekstrem, Ministria deklarate urgjente, do mbyllen….

3284
0

Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendimin e menjëhershëm për mbylljen e pishinave në të gjithë territorin e vendit si pasojë e rritjes së rasteve pozitive me koronavirus

Megjithëse pishinat konsideroheshin si aktivitete me risk të lartë infektimi ato u lejuan të hapeshin në momentin kur u bë dhe dalja nga izolimi.

Rritja e personave të infektuar këto javët e fundit e ka shtyrë Ministrinë e Shëndetësisë që të ndërmarrë një veprim të tillë ditën e sotme. Urdhëri është i obligueshëm për të gjitha pishinat në të gjithë territorin e vendit deri në një njoftim të dytë nga ana e ministrisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.