Dy shqiptarët kapen me “mall” në makinë, por ajo që iu gjet në banesë i “groposi” fare

66
0

Dy shqiptarë janë kapur në Padova të Italias. Mësohet se ata janë kapur me gjysmë kilogramë dro gë të fshehur në makinën e tyre. Nderkohe sipas mediave italiane, 15 kg të tjerë u gjetën në shtëpinë e tyre.

Shqiptarët e kishin bërë mallin gati për ta dorëzuar. Ndërkohë ka qenë sjellja e tyre para karabinierëve që ata të kontrollohen dhe më pas tu gjendet sasia e madhe e drogës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.