Dy botë në një qytet që ndahen nga një rrugë

525
0

Në njërën anë janë pallatet dhe lagjet e mëdha të këtij qyteti e në anën tjetër, zona e gjelbër me parqet e tij. E ku tjetër se në Amerikë, me saktë në New York.

Cdo gjë e planifikuar në mënyrë të përsorsur ku cdkush do të kishte dashur të kalonte të paktën njeherë aty pranë

E nëse do të ishte planifikuar ndryshe, si do të mundej të jetohej në një vend të till me mbi 10 milion njerëz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.