Nisin aplikimet per Lotarine amerikane DV 2022

6585
4

Diten e sotme date 7 tetor ora 18:00 kane nisur zyrtarisht aplikimet per Lotarine Amerikane DV 2022 te cilat do te zgjasin deri me date 10 nentor ne oren 18:00

Kini parasysh se edhe kete vit nevojitet nje pasaporte e vlefshme per te aplikuar per Llotarine Amerikane.

Evitoni aplikimin ne ditet e para dhe te fundit

Urojme te kete sa me shume fitues! Na ndiqni ne faqen tone ne Facebook per paqartesi si dhe te rejat rreth Lotarise Amerikane