Shkon 230 lekë/L, cmimi i naftës në Shqipëri, zbulohet lëvizja e papritur e Ramës…

4
0

Për shkak të konfliktit rus në Ukrainë këtë javë çmimi i naftës dhe benzinës arriti një rekord të ri, duke u tregtuar 230 lekë/litër, por duket se ky cmim do të rritet sërish.


Ministria e financave ka thirrur në një takim operatorët e fushës dhe sipas pritshmërive të tyre, cmimet do të vijojnë shtrenjtimin. Nisur nga kjo situatë, qeveria kryen lëvizjen e papritur pasi po mendon të mbështesë shtresat në nevojë. 


“Qeveria po sheh mundësinë për të gjetur një formë për të mbështetur shtresat në nevojë. Forma më e mirë është ajo e subvencionimit për disa grupe më vunerabël”, njofton Qeveria Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.