Çmendet rrjeti, një qen me pamje humane [FOTO]

1125
0

Rrjetet sociale çmenden pas fotove të veçanta të kafshëve.

Por këtë herë nuk është është një qen i zakonshëm.

Siç mund ta shihni edhe nga fotoja ai duket sikur ka tipare njeriu. Ai quhet Yogi.

Pronari i tij 27-vjeçari Chantal nuk e kishte kuptuar se qeni kishte pamje humane.

Por kur e postoi foton e tij në Insta dhe Facebook miqtë nisën të shpreheshin se ai kishte pamje njerëzore.

E çuditshme por e vërtetë ai është bërë qeni më popullor në rrjetet sociale.