Burri i pabesë përfundon marrëdhënien me gruan e tij drejtpërdrejtë në TV, por ja se çfarë bën ai për fëmijët e tij!

947
0

Rritja e fëmijëve mund të konsiderohet përgjegjësi e përbashkët e burrit dhe gruas. Udhëzimi i të dy prindërve është i rëndësishëm për fëmijën që të bëhet një person më i mirë në të ardhmen.

Megjithatë, në rastin e një nënë të dashur të quajtur Surla Bautista, del se burri i saj nuk dëshiron më te mbroje familjen e tij.

Surla u përpoq të kërkonte ndihmën e programit televiziv Raffy Tulfo per te vepruar ne lidhje me problemin që po kalon me bashkëshortin e saj të pabesë. Sipas saj, burri i tij kishte marrëdhënie me një vajzë tjetër derisa punonte jashtë vendit. Ç’është më e keqja është se ai madje i merrte fëmijët kur takohej me zonjën e tij.

Duke parë dhimbjen e nenes, ekipi i Tulfo bëri një përpjekje për të shkuar në banesën e burrit, në mënyrë që disi të rregullonte marrëdhënien familjare. Pavarësisht se çfarë thotë Surla, burri i saj tashmë ka marre një vendim për t’i dhënë fund marrëdhënies së tyre.

Sipas Pinoy Thinking, burri me gjakftohtesi i thote qarte gruas se tij ‘vazhdo’. Ai madje shkoi aq larg sa përpiqej që fëmijët të zgjidhnin midis babait ose nënës së tyre.

/©10gjera.com
përktheu j.memeli/