Ky njeri ‘i shkurter’ a martua me gruan qe dashuronte, por kur shumë e shohin, nuk mund t’i besojnë syve!

516
0

Behet fjale për Mindie Kniss dhe Sean Stephenson,nje cift qe kanë gjetur të dy dashurinë e vërtetë përkundër sfidave. Sean është diagnostikuar me ‘osteogenesis imperfecta’, ose sëmundje të kockave , ku kockat janë shumë të brishta dhe thyhen lehtë. Këtu është historia e tyre frymëzuese.

Mindie Kniss dhe Sean Stephenson u takuan me njëri-tjetrin në vitin 2009 nepermjet një shoku te perbashket. Mindie eshte mjaft i shkurter, ndërsa Sean ështe nje vajze e gjate e cila nuk e kishte problem gjatesine e tij.

Në vitin 2012, Sean u martua me Mindie, një martesë e ëmbël dhe e paharrueshme.

Të gjithë ishin aq të lumtur për çiftin dhe deshironin më të mirat për ta.

Çifti u vendos në Arizona.

“Është një gëzim i madh të jesh i martuar me këtë grua, nuk kalon një ditë pa i thene asaj te dua mbi 8.000 herë”, thotë Sean.

Pervec diferences se gjatesise,verejtjet dhe komentet e njerezve nuk ndikojne aspak ne marredhenien e mrekullueshme te ketij cifti.

Disa njerëz thonë se Mindie është duke përfituar nga aftësia e kufizuar e Sean dhe se ajo u martua me Sean vetem per parate e tij

Por Sean dhe Mindie nuk shqetesohen aspak per ate cka thuhet per to, pasi e njohin të vërtetën mes të dyve dhe se duhen pa kushte.

Sean dhe Mindie jetojnë jetën e tyre si çdo çift tjetër. Marredhenia e tyre ka ngritjet dhe uljet e veta, pasi nuk ka martesë perfekte, por ata sigurohen që ta zgjidhin atë para mbarimit të ditës.

Ata janë një shembull i vërtetë i asaj që është të duash pa asnjë kusht, të pranosh njëri-tjetrin dhe ta duash pa marrë parasysh problemet fizike.