580 milionë lekë eshte rroga me e madhe ne vendin tone por zbulohet se kush e merr kete shifer kaq te larte

408
0

Rezulton se rroga më e lartë e deklaruar në Shqipëri i përket një zyrtari të SHISH të bërë publike ditën e sotme. Në 20 vendet e para rezultojnë persona me poste të larta hierarike në fusha të ndryshme të sektorit shtetëror dhe atij privat.

Ky personazh i cilësuar si anonim në databazën e publikuar ka një rrogë prej 58 074 817 lekësh të reja mujore. Ai mbetet si personazh pa informacion në kategoritë “Profesioni” dhe “Kategoria” me shënimin “E papërcaktuar”.

Sipas databazës, të punësuarit në këtë institucion shtetëror kanë rrogat më të larta në listën prej 637 mijë qytetarësh shqiptarë, ku 4 prej tyre variojnë me paga nga 4-9 milionë të reja në muaj, raporton TVA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.