4 shenja që ju tregojnë se nje mashkull cmendet pas jush!

754
0

Mashkulli që përdor mënyra të ndryshme për ta nxitur konkurrentin potencial për ta përvetësuar një vajzë, që i hedh sytë në dekoltenë tuaj, e ul tonin e zërit dhe dëshiron të bëhet sa më shpirtëror, gjithsesi është tepër i interesuar për ju.

Ekzistojnë disa arsye se përse mashkulli e fsheh faktin që ju e tërhiqni: Ndoshta është kolegu juaj, apo instruktori i fitnesit, apo një mik shumë-shumë i afërt. Ndonëse përpiqet që të mos e zbuloni, prapë se prapë disa detaje mund t’ua shprehin këtë.

1. Biseda me një vajzë të bukur është një arsye e mjaftueshme që mashkulli të bëhet nervoz, sidomos kur mendon se ka dritë jeshile. Gjurmat se ai është i interesuar janë të qarta: përpiqet t’ju shikojë drejt në sy, e kohë pas kohe i hedh sytë në dekoltenë tuaj dhe në pjesën e poshtme të trupit. Përpiqet ta mbështesë secilin mendim tuajin dhe herë pas herë të tregohet jashtëzakonisht i mencur përpara jush.

2.Meshkujt me zë të ngjitur gjithmonë i kanë tërhequr femrat, prandaj meshkujt ndoshta edhe pa qëllim e ulin tonin e zërit kur i flasin femrës që e pëlqejnë.

3.Ai që kurrë nuk ka thënë asnjë fjalë të keqe për të tjerët, në stilin “kreten” apo “matuf”, shfrytëzon shprehje të këtilla për ta nxirë konkurrentin potencial për përvetësim të vajzës së tij.

4. Nëse i pëlqeni, atëherë ai do të përpiqet të jetë sa më shpirtëror dhe të flasë sa më gjëra shpirtërore. Arsyet janë dy: e para ka të bëjë me atë që ai ka dëgjuar se femrat i duan meshkujt shpirtëror dhe e dyta i shërben si mbulesë për t’u shfaqur si një mik i miri yti në ndonjë rast.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.