Zi në familjen mbretërore angleze

888
0

Zi në pallatin mbretëror anglez. Hidhërimi më i madh vjen për mbretëreshën Elizabeth, ndonëse nuk bëhet fjalë për vdekjen e ndonjë personi.

Sovrania britanike qan për ngordhjen e Whisper, qenin e saj të fundit të racës welsh crogi.

Whisper u nda nga jeta në moshën 12-vjeçare, ndërsa ai ishte bërë qeni i preferuar i mbretëreshës, pas ngordhjes së Willow, një tjetër qen crogi i sovranes.

Prej më se dy vitesh Whisper shoqëronte mbretëreshën, e cila e kishte adoptuar kur i zoti i tij, ish-kopshtari i vilës në Sandringham, Bill Fenwick, kishte vdekur.

Burime pranë Buckingam Palace, të cituara nga mediat angleze, thonë se mbretëresha dhe Whisper ishin shumë të lidhur, dhe se gjatë gjithë kohës ishin bashkë.

Megjithatë tashmë për ngushëllim, mbretëresha ka edhe dy qenë të tjerë, por të racave të tjera.

Embargoed to 0001 BST Thursday April 21, 2016.
Conditions of use: This image may be used free of charge, internationally, for 21 days from release, until 12th May 2016. For use or reproduction in any format on any platform after this date, please refer to Royal Communications for approval.
In this official photograph released by Buckingham Palace to mark her 90th birthday, Queen Elizabeth II is seen walking in the private grounds of Windsor Castle on steps at the rear of the East Terrace and East Garden with four of her dogs: clockwise from top left Willow (corgi), Vulcan (dorgie), Candy (dorgie) and Holly (corgi). PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Wednesday April 20, 2016. See PA story ROYAL Birthday. Photo credit must read: © 2016 Annie Leibovitz / PA Wire